Ηλίας Τσακιρίδης : Ανταλλαγή φιλοφρονήσεων μεταξύ Μητροπολίτου και Υπουργού Μετανάστευσης η αλλιώς μου δίνεις για να σου δώσω


Ανταλλαγή φιλοφρονήσεων μεταξύ Μητροπολίτου και Υπουργού Μετανάστευσης η αλλιώς μου δίνεις για να σου δώσω

Το βαθύ συντηρητικό κατεστημένο συναλλάσσεται με την εκκλησία .Βλέπετε ότι

α) Επίκεινται 4 χιλιάδες διορισμοί ιερέων

β) Ερχονται εκλογές

Τι είναι εξ άλλου μία ευχαριστήρια επιστολή για την αναγνώριση της πολιτικής στο θέμα διαχείρισης μεταναστών στον Δήμο Σιντικής?

Δεν μας ενδιαφέρει στην πραγματικότητα η ελάττωση του πληθυσμού του Δήμου με τη μετανάστευση των νέων για δουλειά,οι διορισμοί των ιερέων όμως μας ενδιαφέρουν.

Διορισμοί όπου το κράτος απουσιάζει, αν και πληρώνει. Ο μοναδικός που διορίζει είναι ο εκάστοτε μητροπολίτης με τη δική του φυσικά αυλή και τους δικούς του όρους. ΕΕΕρε ΑΣΕΠ

Στο νοσοκομείο Σερρών όμως έχουμε μέχρι το Νοέμβριο του 2021 ,  523 βεβαιωμένους θανάτους λόγω covid και πόσοι άλλοι άραγε εξ αιτίας της παύσης λειτουργίας κλινικών.Την αγωνιώδη κραυγή του προέδρου των νοσοκομειακών γιατρών μάλλον δεν την ακούσαμε.

Αντί ιατρών επιλέγουμε ιερείς.

Μιλάμε για αναβάθμιση της εκπαίδευσης αλλά εννοούμε

διορισμούς ιερέων και όχι εκπαιδευτικών

Ας έχουμε τη θρησκευτική καθαρότητα της φυλής μας να μας ψηφίζετε και ας μειώνετε ο πληθυσμός μας.

Αν δεν μάθουμε να αποδεχόμαστε την διαφορετικότητα, την πολυπολιτισμικότητα, αν δεν μάθουμε να ανοίγουμε τα εσωτερικά μας σύνορα για την αποδοχή του άλλου δεν πρόκειται να έρθει η ανάπτυξη.

Συντήρηση θέλουμε? Συρρίκνωση θα έχουμε, μόνο που μετά από αυτή ακολουθεί Ε Ρ Η Μ Ω Σ Η..........

Απο την σελίδα του Ηλία Τσακιρίδη στο facebook 

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη