Η παράδοση της Ελληνικής Γαστρονομίας με σερραϊκά προϊόντα «ταξίδεψε» στην Κροατία και… αποθεώθηκε


Η παρουσία της σεφ Μαγδαληνής Τσιντσινούδη, τακτικό μέλος και Υπεύθυνη Σερρών της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας, στην Κροατία «στέφθηκε» με απόλυτη επιτυχία, παρουσιάζοντας την παράδοση της Ελληνικής Γαστρονομίας με σερραϊκά προϊόντα, σε πιο δημιουργικές εκδοχές.

 

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Hrvatski Kuharski Savez για την Φιλοξενία της Σεφ μας όπως και τους Χορηγούς μας Kerkinis Meat και Νομές Κερκίνης για τα προϊόντα που παρείχαν στην σεφ, ώστε να δημιουργήσει το μενού της εκπροσώπησης της χώρας μας και της ΛΑΕΓ στην Κροατία» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας.

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη