Αγιασμός στο ΚΑΠΗ Σιδηροκάστρου


Ημέρα ορόσημο για τα ΚΑΠΗ του Δήμου Σιντικής, καθώς ξεκινάει και επίσημα η λειτουργία τους, έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας που ταλαιπώρησε την χώρα μας.

 

Επί της ευκαιρίας, τελέστηκε ο Αγιασμός στην αίθουσα των ΚΑΠΗ Σιδηροκάστρου, με δεκάδες ηλικιωμένους να παρευρίσκονται έπειτα από το κάλεσμα του ΝΠΔΔ Πρόνοια & Αγωγή.

 

Το «παρών» έδωσε ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε Σιδηροκάστρου Παναγιώτη Σαββίδη, την Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής & Απασχόλησης Σταυρούλα Αργυροπούλου και τον Αντιδήμαρχο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής & Αθλητισμού Γεώργιο Τσίντσιο.

 

Επίσης βρέθηκαν οι Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣΙ Παύλος Κορωνίδης, ο Πρόεδρος της «Πρόνοιας & Αγωγής» Δημήτριος Μπακρατσάς ο Επικεφαλής του Δημοτικού Συνδιασμού «Ε.ΝΩ.ΣΙ.» Ιωσήφ Παναγιωτίδης και η Πρόεδρος του Τ.Κ Σιδηροκάστρου Αθανασία Αγγελίδου.

 

Το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από ευχάριστο, με τον Πρόεδρο των ΚΑΠΗ Δημήτρη Μπακρατσά να υπόσχεται στα μέλη του ΚΑΠΗ μία έκπληξη για την Τσικνοπέμπτη.

 

 







Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη