Αφορά τον επιμερισμό του ειδικού τέλους από τις ανεμογεννήτριες


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

(Αφορά τον επιμερισμό του ειδικού τέλους από τις ανεμογεννήτριες)

Είναι σε εξέλιξη από τον ΔΕΔΔΗΕ η διαδικασία οριστικοποίησης του πίνακα δικαιούχων οικιακών καταναλωτών Κοινοτήτων που στην περιοχή τους λειτουργούν έργα ΑΠΕ και θα τους επιμεριστεί χρηματικό ποσό για την περίοδο 1-1-2020 έως 31-12-2020 (ένα έτος)  μέσω του λογαριασμού ρεύματος. Το χρηματικό ποσό που θα επιμεριστεί στους οικιακούς καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος για την Κοινότητα χαρωπού ανέρχεται στα 68.092 Ευρώ.

 Αυτή την φορά δεν έγιναν ενστάσεις  από τις γειτονικές  Κοινότητες, καθώς στο παρελθών οι ενστάσεις που είχαν γίνει για τα συγκεκριμένα αιολικά πάρκα απορρίφτηκαν όλες, μετά την εκδίκαση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας όπου  παρασταθήκαμε όλοι οι εκπρόσωποι των κοινοτήτων. (Έχω αναφερθεί στο παρελθόν για την συγκεκριμένη κερδισμένη υπόθεση της Κοινότητας)

Δικαιούχοι είναι οι οικιακοί καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος της Κοινότητας που   είχαν ενεργή σύνδεση έως  20/03/2023.

Για την δική σας εξυπηρέτηση όσοι δεν είστε εξοικειωμένοι με τους υπολογιστές να μου στέλνετε με προσωπικό μήνυμα στο Φ/Β ή τηλεφωνικά τον αριθμό παροχής της ΔΕΗ μόνο τα 8 νούμερα όπως φαίνεται στην φωτογραφία, ώστε να εισέρχομαι  στην εφαρμογή αναζήτησης δικαιούχων Αριθμών Παροχής του ΔΕΔΔΗΕ.

Όσοι είστε εξοικειωμένοι με τους υπολογιστές ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο και αναζητήστε την παροχή σας από την εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ.

https://apps.deddie.gr/OnePerCentReturnsRES/pages/index.html

Όσοι οικιακοί καταναλωτές δεν εμφανιστούν στους πίνακες του ΔΕΔΔΗΕ και πληρούν τα κριτήρια  θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για έκδοση βεβαίωσης στον Δήμο, με την οποία θα βεβαιώνεται ότι η εν λόγω ενεργή σύνδεση βρίσκεται εντός των ορίων της Κοινότητας, οι οικιακοί καταναλωτές της οποίας είναι δικαιούχοι επιστροφής του Ειδικού Τέλους ΑΠΕ 1% μέχρι την 12 Ιουλίου 2023.

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη