Χρυσάνθη Παλάζη και Γιώργος Καδής είναι «ΕΝΤΟΣ»-Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την Β. Μητλιάγκα


Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την ΕΝωτική ΤΟπική Συμφωνία για το Δήμο Σερρών θα είναι η πρωήν πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Χρυσάνθη Παλάζη και ο πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Καδής. Τα δύο αυτά πρόσωπα ήταν μέχρι πρότινος «σύμμαχοι» του Αλέξανδρου Χρυσάφη. Μετά την ανεξαρτητοποιήσή τους αποφάσισαν να κατέλθουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίο με τον συνδυσμό της κ. Βαρβάρας Μητλιάγκα.

 

Επίσης, η κ. Μητλιάγκα υποδέχθηκε στην παράταξη και τον Γιώργο Μπάσιο

 

«Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι τόπος συνεύρεσης και συνεργασίας όλων των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου μας, ανεξαρτήτως χρώματος. Κοινός μας τόπος η αγάπη για το «κοινό μας σπίτι», και το όραμα για μια ανθρώπινη πόλη, για ζωντανά χωριά, με ποιότητα ζωής για όλους!» ανέφερει σε ανάρτησή της, η υποψήφια δήμαρχος Σερρών.

 

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Μητλιάγκα

 

«Υποδεχόμαστε στην ΕΝωτική ΤΟπική Συμφωνία για το Δήμο Σερρών την Χρυσάνθη Παλάζη, το Γιώργο Καδή και το Γιώργο Μπάσιο. Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι τόπος συνεύρεσης και συνεργασίας όλων των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου μας, ανεξαρτήτως χρώματος. Κοινός μας τόπος η αγάπη για το «κοινό μας σπίτι», και το όραμα για μια ανθρώπινη πόλη, για ζωντανά χωριά, με ποιότητα ζωής για όλους!»

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη