Ηλ. Γκότσης: «Γιατί συμπορεύομαι με τον Αλ. Χρυσάφη»


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κώττας

 

Την απόφασή του να συμπορευτεί με την παράταξη του νυν Δημάρχου Σερρών και εκ νέου υποψηφίου Αλέξανδρου Χρυσάφη, ανακοίνωσε σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Γκότσης.

 

Ο ίδιος ανέφερε πως παρά την αντιπολίτευση, ενίοτε ιδιαίτερα σκληρή, που έχει ασκήσει στην Δημοτική Αρχή του Αλέξανδρου Χρυσάφη, με μοναδικό σκοπό να συμβάλει στην ορθολογική αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης, υπογράμμισε πως αναγνωρίζει ότι στις σημερινές δύσκολες συνθήκες δημοσιονομικής πειθαρχίας, ο Αλέξανδρος Χρυσάφης έχει καταφέρει να αντλήσει από την κεντρική διοίκηση, σημαντικές όσο και μεγάλες χρηματοδοτήσεις για έργα τα οποία, άλλα είναι στη φάση της δημοπράτησης και άλλα ήδη υλοποιούνται.

 

Ο κ. Ηλίας Γκότσης πρόσθεσε:

«Έχοντας διανύσει μια μακρά πορεία ως αιρετός στα δημοτικά της πόλεως των Σερρών, τόσο ως Δημοτικός Σύμβουλος όσο και από την θέση του επικεφαλής συνδυασμού ή του Αντιδημάρχου, προσπάθησα πάντοτε να συμβάλω τα μέγιστα στην εύρυθμη λειτουργία του σημαντικού αυτού πυλώνα της Δημοκρατίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ασκώντας διοίκηση ή αντιπολίτευση, μοναδικός μου γνώμονας ήταν να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις και δη εποικοδομητικά, στο να είναι ο Δήμος Σερρών, όχι μόνο ένας μηχανισμός διαχείρισης της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά και ένας φορέας με όραμα ανάπτυξης και στόχους την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής όλων των πολιτών σε όλες τις συνοικίες, γειτονιές και κοινότητες του Δήμου μας. Σήμερα όλοι γνωρίζετε πως ο συνδυασμός με τον οποίο συμμετείχα στις τελευταίες δημοτικές εκλογές και στη συνέχεια ήμουν επικεφαλής, δεν υφίσταται πλέον.

 

Παρά την αντιπολίτευση, ενίοτε ιδιαίτερα σκληρή, που έχω ασκήσει στην Δημοτική Αρχή του Αλέξανδρου Χρυσάφη, με μοναδικό σκοπό να συμβάλω στην ορθολογική αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης μας, δεν μπορώ να μη αναγνωρίσω πως στις σημερινές δύσκολες συνθήκες δημοσιονομικής πειθαρχίας, ο Αλέξανδρος Χρυσάφης έχει καταφέρει να αντλήσει από την κεντρική διοίκηση, σημαντικές όσο και μεγάλες χρηματοδοτήσεις για έργα τα οποία, άλλα είναι στη φάση της δημοπράτησης και άλλα ήδη υλοποιούνται.

 

Έτσι οι χρηματοδοτήσεις αυτές ως εργαλεία παραγωγής έργου, με την βοήθεια όλων των αυτοδιοικητικών στελεχών και συνεργατών του, μπορούν να δώσουν ένα αναπτυξιακό αποτέλεσμα, αντάξιο της πόλης μας και της ιστορίας που έχει.

 

Έχοντας λοιπόν την επιθυμία να συμβάλω όσο μπορώ προς αυτή την κατεύθυνση, αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Χρυσάφη και μαζί με τους άλλους συνυποψήφιους μου, στον συνδυασμό «Συμμαχία Σερραίων», να δώσουμε τον αγώνα για μια πόλη που όλοι αγαπάμε και θέλουμε να ζούμε».

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη