Καζίας: «Αναλαμβάνουμε εμείς τα έργα- Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να παίξουμε εδώ στις Σέρρες»


«Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να παίξουμε εδώ στις Σέρρες» ανέφερε σε όλους τους τόνους, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Τάσος Καζίας, στη διάρκεια της συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης των Σερρών με θέμα την πορεία των έργων που γίνονται στο γήπεδο του Πανσερραϊκού ενόψει της νέας σεζόν.

 

Ο κ. Καζίας ανέφερε ότι «ως Πανσερραϊκός είμαστε εδώ για να πούμε στον κόσμο ότι θα αναλάβουμε πλήρως όπως και μέχρι τώρα κάναμε γιατί είστε σε ένα χώρο που έχει αναβαθμιστεί από εμάς παρόλο που είναι δημοτικό το γήπεδο θα κάνουμε το ίδιο και τώρα. Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, με ίδια κεφάλαια θα μπει στη διαδικασία να αναβαθμίσει και τους πόρους που απαιτούνται για να μπορούμε να είμαστε λειτουργικοί Superleague σε αυτά που ζητάνε και αυτά τα οποία τα έχουμε τονίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι χρειάζονται και τελικά δεν γίνανε να γίνουν τώρα έστω και στο τέλος ούτως ώστε να μπορέσουμε και να προλάβουμε στις 3 Σεπτεμβρίου να είμαστε έτοιμοι για να υποδεχτούμε την πρώτη ομάδα εντός έδρας το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο γήπεδό μας. Έτσι ακριβώς όπως το θέλουμε δεν θα κρυφτούμε όμως εγώ θα σας πω την αλήθεια η οποία λέει τι ότι θα γίνει πολύ μεγάλος αγώνας για να προλάβουμε στην Σεπτεμβρίου να παίξουμε στην έδρα μας αν προκύψει κάτι άλλο θα το γνωρίζουμε και θα ενημερώσουμε τον κόσμο τουλάχιστον για τον πρώτο αγώνα αν υπάρχει κάτι άλλο να γίνει ούτε εύκολο για θα πούμε ούτε μόνο να ακούμε καλά πράγματα στα αυτιά μας ο κόσμος όπως το έχουμε πει την αλήθεια από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε θα συνεχίσουμε να τη λέμε».

 

Ο κ. Καζίας, ανέφερε ότι θα πρέπει να ξεκινήσει η κουβέντα στο δήμο Σερρών, προκειμένου η ΠΑΕ Πανσερραϊκός να αναλάβει εξ ολοκλήρου το δημοτικό γήπεδο, καθώς όπως υποστήριξε με το Αθλητικό Νόμο, προβλέπεται, η εκάστοτε ΠΑΕ να παρεμβαίνει στα δημοτικά γήπεδα που χρησιμοποιεί. «Ο Αθλητικός νόμος προβλέπει ότι η εκάστοτε ΠΑΕ που χρησιμοποιεί γήπεδα δημοτικά μπορεί να παρεμβαίνει και αυτά να έρχονται μετά σε συνεργασία με τα διανεμόμενα, όποια παίρνει ο δήμος από αυτή τη διαδικασία να τα συμψηφίζει. Μπορούν να βρεθούν λύσεις. Να δώσουμε τη διέξοδο στο αυτό το αδιέξοδο του γηπέδου που υπάρχει και να απαλλάξουμε τον Σερραίο δημότη από τα έξοδα για αυτό το γήπεδο. Θέλουμε επιτέλους να ανοίξει αυτή η κουβέντα και να είναι διαπαραταξιακή κοινή για το κοινό καλό όλων των Σερραίων φιλάθλων και δημοτών. Είναι κρίμα να κάνουμε πολιτική με το γήπεδο τόσα χρόνια. Εμείς είμαστε εδώ για να απαλλάξουμε το δήμο από αυτό το βάρος. Βλέπετε τώρα είστε εδώ και ρωτάμε και μιλάμε γιατί δεν ήρθαν τα λεφτά από εκεινο το κονδύλιο κτλ κτλ. Ας τα ψάξει ο ιδιώτης τα κονδύλια ας ταλαιπωρηθεί ο ιδιώτης και να έχει δικαίωμα και ο δήμος μετά να πει στον ιδιώτη το κτίριο, το οποίο έχει παραχωρηθεί σου έχει παραχωρηθεί δεν κάνεις αυτά τα οποία απαιτούνται και ας έχουμε την ευθύνη εμείς» είπε ο πρόεδρός της ΠΑΕ.

 

«Το μοναδικό έργο που γίνεται αυτή τη στιγμή από τα κονδύλια είναι οι αλλαγές στα καθίσματα των κερκίδων» τόνισε, ο πρόεδρος της σερραϊκής ομάδας. Τα υπόλοιπα είναι διαδικασίες που θα αναλάβει η ΠΑΕ και αφορά εσωτερικούς χώρους.

 

«Γίνονται σε εσωτερικούς χώρους, οσον αφορά τις προδιαγραφές των αποδυτηρίων των φιλοξενούμενων ομάδων, τους πόρους για το ντόπινγκ κοντρόλ, το σκορ όλα τα ιατρεία του γηπέδου του απαιτούνται, εργασίες σε εσωτερικούς χώρους για ανακαινίσεις υγειονομικών χώρων τουαλετών και τα λοιπά. Εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Όσον αφορά τα κιγκλιδώματα και όλα αυτά που απαιτούνται για να πληρεί τις προδιαγραφές ασφαλείας. Ειδικά πλεξιγκλάς, ειδικά τζάμια ειδικά αυτά που τα οποία ήδη εχουμε ξεκινήσει σε αναμόρφωση των κερκίδων των επισήμων. Όσον αφορά και καρέκλες και λοιπά για να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες που θέλουμε εμείς, να προσφέρουμε στο φίλαθλο. Ολοκληρώνονται τα υπόλοιπα καρεκλάκια δεν μπορώ να μπω σε άλλη διαδικασία να πω ότι γίνεται κάτι άλλο γιατί αναμένουμε τις ενστάσεις για τα led και όλες τις διαδικασίες των μελετών» κατέληξε ο κ. Καζίας.

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη