Κακοκαιρία Daniel / Στη «μαύρη αγορά» το νερό στον Βόλο – Πωλείται 5 ευρώ η εξάδα


Ατελείωτες ουρές σχηματίζουν πολίτες έξω από τα συνοικιακά μίνι μάρκετ για να βρουν μπουκάλια με νερό καθώς έχει γίνει διακοπή σε πολλά σπίτια η ύδρευση για δεύτερο 24ωρο μετά τις καταστροφές από την κακοκαιρία Daniel.

 

Όπως αναφέρει το gegonota.news, η αγορά είναι κλειστή και τα συνοικιακά παντοπωλεία δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες, μιας και τα αποθέματα εξαντλήθηκαν. Ο κόσμος σχηματίζει ουρές για να προμηθευτεί νερό και τα αποθέματα έχουν εξαντληθεί γιατί δεν υπάρχει τροφοδοσία της πόλης.

 

Η κατάσταση με την έλλειψη νερού και ρεύματος είναι εκτός ελέγχου καθώς χιλιάδες νοικοκυριά δεν μπορούν να λειτουργήσουν ούτε για τα στοιχειώδη. Οι καταγγελίες από πολίτες για αισχροκέρδεια αναφέρουν πως αγοράζουν την εξάδα 4,5 ή 5 ευρώ.

 

Συγκεκριμένα, η εξάδα πωλείται κατά μέσο όρο στο 1,68 ευρώ στα μάρκετ και σε δύο μίνι μάρκετ του Βόλου που κάνουν και ντελίβερι καφέδες πωλούνται 5 ευρώ, σημειώνει το gegonotanews.

 

 

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη