Γαστρεντερολογική Διάγνωση Σερρών


Το όραμα γίνεται πραγματικότητα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη μεταφορά του ιατρείου μας στην καινούρια του έδρα, Ηροδότου 66, κοντά στα ΚΤΕΛ.

Οι κτιριακές υποδομές που δημιουργήθηκαν από το μηδέν σύμφωνα με τα γερμανικά πρότυπα, ο υπερσύγχρονος υλικοτεχνικός εξοπλισμός που τοποθετείται για πρώτη φορά σε ιδιωτικό ιατρείο στην Ελλάδα και ο συνδυασμός πλούσιας κλινικής εμπειρίας και εξειδίκευσης στις νεότερες διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνικές, μας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε πλέον στους ασθενείς μας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες υγείας στον τομέα της Γαστρεντερολογίας. Το ιατρείο μας διαθέτει δύο πρότυπες ενδοσκοπικές αίθουσες και μία αίθουσα ανάνηψης τριών κλινών για τη διενέργεια όλων των ενδοσκοπικών πράξεων με απόλυτη ασφάλεια, μία αίθουσα υπερηχογραφήματος, έναν άνετο χώρο αναμονής και μια αίθουσα εκδηλώσεων, όπου θα πραγματοποιούνται ανά χρονικά διαστήματα εκδηλώσεις για τους ασθενείς μας καθώς και συναντήσεις με ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

Η Γαστρεντερολογική Διάγνωση Σερρών δεν πλέει, όμως, μόνη της καθώς πλαισιώνεται από εξαιρετικούς συναδέλφους με τους οποίους συμπορευτήκαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης και άσκησης της ιατρικής σε μεγάλα κέντρα στη Γερμανία και την Ελλάδα, δημιουργώντας ένα ιατρικό κέντρο με πληθώρα ειδικοτήτων και εισάγοντας μια νέα αντίληψη στην άσκηση της ιατρικής που στηρίζεται στη συνύπαρξη και τη συνεργασία παράγοντας περισσότερα και καλύτερα αποτελέσματα προς όφελος των ασθενών μας. 

Νέο Project, νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες, αισιόδοξο μέλλον.

Να μην ξεχνάμε, ωστόσο, ότι τίποτα δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τον βασικό πυλώνα αυτού του εγχειρήματος, τον Tsionis Charis , τον οποίο και ευχαριστούμε για ό,τι δημιουργήθηκε και ό,τι έπεται.

Θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες αναλυτική παρουσίαση των συναδέλφων, των υπηρεσιών, των υποδομών, του υλικοτεχνικού εξοπλισμού και των συνεργατών (πλέον φίλων) που έβαλαν το λιθαράκι τους για την πραγματοποίηση αυτού του Project.







Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη