Δημιουργική Συμμαχία Πυροσβεστικής Κεντρικής Μακεδονίας / Καταγγελία


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

             « Διαλέξτε επιτέλους..!! Πρώτα      Πυροσβέστες ή Πρώτα συνδικαλιστές??? »

Το προεδρείο της μεγαλύτερης Ένωσης (όπως συνηθίζει να λέει) της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος αρέσκεται να μας εκπλήσσει συχνά πυκνά και ποικιλοτρόπως! Αφενός με την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ του όλο το καλοκαίρι από τα πυροσβεστικά δρώμενα και την άνευ προηγούμενου καταστρατήγηση ωραρίων κ εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων μας και ειδικά της περιφέρειας μας, αφετέρου με μια πρωτοφανή απόφαση που πάρθηκε εν κρυπτώ κ παραβύστω κ με τάχιστες κ μη προβλεπόμενες διαδικασίες να αντικαταστήσει το εκλεγμένο μέλος του ΔΣ κ της Δημιουργικής Συμμαχίας Μήλτσιο Ιωάννη!!!, με το φαιδρό πρόσχημα της απουσίας επί 3 συνεχόμενα ΔΣ!

Μια απουσία του συγκεκριμένου συναδέλφου που οφειλόταν αποδεδειγμένα στην συμμετοχή του σε κατασβέσεις δασικών πυρκαγιών είτε της περιφέρειας μας είτε εκτός! Απουσία δικαιολογημένη που όμως έγινε προϊόν εκμετάλλευσης ώστε με διαδικασίες εξπρές που θυμίζουν πρακτικές άλλων εποχών να προχωρήσουν στις διαδικασίες διαγραφής και αντικατάστασής του από το ΔΣ!

ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ???

Από αυτούς που έλαμψαν διά της απουσίας τους από την "ΣΦΑΓΗ" των συναδέλφων μας της Κ.Μακεδονιας!

Αλλά κανένα ίχνος ευαισθησίας!! Άλλωστε αποστολή εξετελέσθη με την πρόσφατη ανανέωση της θητείας του εν λόγω προεδρείου! Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!

Πλέον όμως και οι ίδιοι οι συνάδελφοι της περιφέρειας μας σας πήραν χαμπάρι!

Εσάς...την ανικανότητα σας...την απουσία σας!!

Η αλλαγή στην προεδρεία της Ομοσπονδίας μας, η οποία αφουγκράζεται τους συναδέλφους και αγωνίζεται για τα προβλήματα τους έχει φέρει έναν αέρα αισιοδοξίας ανά την επικράτεια, ο οποίος έγινε αισθητός και στην περιφέρεια μας!

Σας πήρε χαμπάρι ο κόσμος και όσες τρικλοποδιές και να βάλετε στα μέλη κ την παράταξη της Δημιουργικής Συμμαχίας, θα μας βρίσκετε πάντα απέναντι σας για το καλό των συναδέλφων και μόνο γι’ αυτό!

Οι συνάδελφοι έχουν κρίση...και διαπιστώνουν δυστυχώς για αυτούς, την δικιά σας "συνδικαλιστική" κρίση! 

​Για τη Δημιουργική Συμμαχία Κεντρικής Μακεδονίας τα μέλη της

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη