Που θα βρίσκονταν σήμερα ο κόσμος


 Hellenic Religion : 

Που θα βρίσκονταν σήμερα ο κόσμος 

Ο Θαλής το 500 π.χ. είχε ανακαλύψει τον στατικό Ηλεκτρισμό.

Ο  Λεύκιππος και ο Δημόκριτος το 400 π.χ. διατυπώνουν την Ατομική θεωρία, που είναι η πρώτη σοβαρή προσπάθεια εξήγησης του κόσμου, χωρίς παρέμβαση καμιάς υπερφυσικής δύναμης.

Ο Αρίσταρχος το 300 π.χ. διατύπωνε πρώτος την Ηλιοκεντρική θεωρία.

Ο Ερατοσθένης το 250 π.χ. αποδεικνύει την σφαιρικότητα της Γης και υπολογίζει την περίμετρό της με σχετική ακρίβεια, σε 252.000 στάδια.

Ο Πυθαγόρας έβαλε τις βάσεις των Μαθηματικών, ο Ευκλείδης της Γεωμετρίας και ο Αρχιμήδης της Μηχανικής.

Ο  Ήρων ο Αλεξανδρεύς κατασκεύασε την πρώτη ατμομηχανή (Ατμοστρόβιλο) το 10 π.χ. Πάνω της εφάρμοσε δύο τρομερές εφευρέσεις: την δύναμη του ατμού, που ακόμη και σήμερα κινεί πλοία και Ατμοηλεκτρικά  εργοστάσια... και την δύναμη των αερίων, που κινεί τους πύραυλους και τα αεροπλάνα.

Ο πολύπλοκος μηχανισμός (υπολογιστής) των Αντικυθήρων, που ανασύρθηκε από την θάλασσα το 1901 αλλά κατασκευάστηκε το 100 π.χ. πιθανόν από τον μαθηματικό,  αστρονόμο και γεωγράφο Ίππαρχο τον Ρόδιο... μαρτυρεί και αυτός το υψηλό επίπεδο επιστημονικής γνώσης και τεχνολογίας των Αρχαίων Ελλήνων.

Μια γνώση που δεν θ' αργούσε να δώσει καρπούς, φέρνοντας την βιομηχανική επανάσταση τουλάχιστον 1.000 χρόνια νωρίτερα... και θα προσέφερε τα πολύτιμα αγαθά της, που είχε ανάγκη η ανθρωπότητα.

Δυστυχώς όμως αυτό δεν πραγματοποιήθηκε, διότι με την υποταγή τους στους Ρωμαίους που προωθούσαν τον Χριστιανισμό, η επιστημονική τους γνώση οδηγήθηκε σε κατασυκοφάντηση, διαπόμπευση και τελικώς στον ενταφιασμό της... από τους (Άγιους) πατέρες της Εκκλησίας, για πάνω από 15  αιώνες.

Τα προαναφερθέντα επιτεύγματα και άλλα πολλά, τα σκέπασε το σκοτάδι της Χριστιανικής θρησκοληψίας των Αυτοκρατόρων του Βυζαντίου... οι οποίοι μέσα στην μικρότητά τους, νόμισαν ότι είναι οι εκλεκτοί, που είδαν το Φως το αληθινό!

Αυτοί οι νανίσκοι, μη δυνάμενοι να συγκριθούν με το εκθαμβωτικό φως που εξέπεμπαν οι γίγαντες της Ελληνικής διανόησης... επιδόθηκαν σε μία άνευ προηγουμένου Γκεμπελίστικη μέθοδο προπαγάνδας περί δήθεν ειδωλολατρίας(!)

Οργάνωσαν ορδές φανατικών χριστιανών και καλογέρων, δολοφονώντας πανεπιστήμονες όπως η Υπατία, καίγοντας το 97,5% της αρχαιοελληνικής γραμματείας... ισοπεδώνοντας Ναούς και καταστρέφοντας έργα τέχνης, πραγματικά Αριστουργήματα!

Από: Ι. Θεοδωρόπουλος, Κόρινθος

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη