Απαγορευτικό για τις ψησταριές στο πανηγύρι της Σκοτούσσας- Αγανακτισμένοι οι επιχειρηματίες


Προ δυσάρεστων εκπλήξεων ήρθαν σήμερα επιχειρηματίες, που επρόκειτο να συμμετέχουν στη μεγάλη εμποροπανήγυρη της Σκοτούσσας, καθώς ενημερώθηκαν ότι δεν θα υπάρξουν υπηρεσίες εστίασης, ούτε λούνα παρκ, εξαιτίας εισαγγελικής παρέμβασης που επιβάλλει την αυστηρή τήρηση του νόμου του 2021.

 

Η οργή «ξεχείλισε», με τους επιχειρηματίες να κάνουν λόγο για «προχειρότητα» και να αναζητούν ευθύνες για την κατάσταση που δημιουργήθηκε, καθώς ήδη έχουν δαπανήσει αρκετά χρήματα για την προμήθεια των προϊόντων τους.

 

Σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σκοτούσσας Δημήτρης Καβακλής, τονίζει πως η απόφαση είναι οριστική και πως έχει εφαρμοσθεί και σε προηγούμενες διοργανώσεις.

 

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του, ο κ. Καβακλής αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί συμπολίτες,

Με ιδιαίτερη λύπη σας ενημερώνουμε πως, στο φετινό πανηγύρι της Σκοτούσσας, δεν θα υπάρξουν υπηρεσίες εστίασης, ούτε λούνα παρκ, εξαιτίας εισαγγελικής παρέμβασης που επιβάλλει την αυστηρή τήρηση του νόμου του 2021. Κατανοούμε την απογοήτευση όλων, καθώς συμμεριζόμαστε τα ίδια συναισθήματα, αλλά δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να συμμορφωθούμε πλήρως με τους κανονισμούς.

Παρά τα όσα μπορεί να ακουστούν σχετικά με κατηγορίες και ευθύνες, η απόφαση αυτή είναι οριστική και έχει εφαρμοστεί ενιαία και σε άλλες προηγούμενες διοργανώσεις. Δυστυχώς, πρόκειται για μια κατάσταση πέρα από τον έλεγχό μας.

Εκτιμούμε την κατανόησή σας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σκοτούσσας,

Καβακλής Δημήτρης».

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη