Στενή συνεργασία; / Συνεχίζεται η διαμάχη για το κοινό post Διαμαντοπούλου – Κεραμέως


Σοβαρά ερωτήματα αλλά και πάμπολλα σχόλια εξακολουθεί να προκαλεί η ανάρτηση στο λογαριασμό της υποψήφιας προέδρου του ΠΑΣΟΚ Άννας Διαμαντοπούλου ενός post που προορίζονταν για τον λογαριασμό της υπουργού Εργασίας Νίκης Κεραμέως το Σάββατο (14/9).

 

Επρόκειτο για διθυραμβική ανάρτηση για τη Νίκης Κεραμέως και ψηφιακή κάρτα εργασίας.

 

Παράλληλα, το συγκεκριμένο κείμενο με τις ίδιες φωτογραφίες, εμφανίστηκε σχεδόν ταυτόχρονα στον προσωπικό λογαριασμό της υπουργού Εργασίας.

 

Όπως είναι φυσικό η επίμαχη ανάρτηση διαγράφηκε από τον προσωπικό λογαριασμό της Άννας Διαμαντοπούλου στο X, με αρκετούς χρήστες πάντως να φροντίζουν να την «απαθανατίσουν».

 

Δεν ήταν λίγοι δε εκείνοι που διερωτήθηκαν αν αυτό το «λάθος» δείχνει ενδεχομένως ακόμη και την ύπαρξη κοινού επιτελείου μιας υποψήφιας για την προεδρία αντιπολιτευόμενου κόμματος με κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης.

 

Η ίδια η Άννα Διαμαντοπούλου πάντως με νέα ανάρτησή της επιχείρησε να «κάνει το άσπρο-μαύρο», αποφεύγοντας να δώσει απαντήσεις επί της ουσίας. Ειδικότερα, ανέφερε:

«Θα βασίσουμε το μέλλον μας σε αναρτήσεις στα social media ή θα το πάρουμε στα χέρια μας; Είναι πέραν από τη φαντασία η δική μου φωτογραφία και το όνομα μου πάνω από ανακοίνωση Υπουργού της Κυβέρνησης. Το λυπηρό είναι ότι αυτή η χυδαιότητα χρησιμοποιείται από δήθεν φίλους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και από συγκεκριμένες ιστοσελίδες».

 


 

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη