Λουτρά Σιδηροκάστρου - Διακήρυξη Δημοπρασίας για υπηρεσίες καθαριότητας 29 Οκτωβρίου 2024 και ώρα από 12:00 – 12:30


ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

για την κάλυψη των αναγκών καθαριότητας στα Λουτρά Σιδηροκάστρου

με κατάθεση προσφορών στις 29 Οκτωβρίου 2024 και ώρα από 12:00 – 12:30

ενώπιον της επιτροπής διαγωνισμού της Σιντική ΔΑΕ στα γραφεία της επιχείρησης Ελ. Βενιζέλου 34 στο Σιδηρόκαστρο.

Η ΣΙΝΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ανακοινώνει :

Δημόσια μειοδοτική ανοικτή δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί με κατάθεση προσφορών την 29 Οκτωβρίου 2024 και ώρα από 12:00 – 12:30 ενώπιον της επιτροπής διαγωνισμού της Σιντική ΔΑΕ στα γραφεία της επιχείρησης Ελ. Βενιζέλου 34 στο Σιδηρόκαστρο.

 

Οι όροι είναι οι κάτωθι :

 

1. Η διαδικασία είναι ανοικτή και λαμβάνουν μέρος όσοι ενδιαφέρονται, μετά από την δημόσια προκήρυξη και θα διεξαχθεί την ορισθείσα ημέρα και ώρα όπως προαναφέρθηκε.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα καταθέσουν σφραγισμένη προσφορά την προβλεπόμενη ημέρα και ώρα. Ο φάκελος θα περιέχει δύο επίσης σφραγισμένους φακέλους οι οποίοι θα περιέχουν ο ένας τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά και ο δεύτερος την οικονομική προσφορά του κόστους του έργου μηνιαία σε ακέραιο αριθμό. Η επιτροπή παραλαμβάνει τους φακέλους υπογράφει όλα τα κατατεθέντα έγγραφα αποφασίζει για την πληρότητα των δικαιολογητικών και αφού ανοίξει τις οικονομικές προσφορές κατακυρώνει τον μειοδότη. Μετά την λήξη της διαδικασίας συντάσσονται τα πρακτικά υπογράφονται από την επιτροπή και ενημερώνεται ο μειοδότης.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό δεν έχουν όσοι κατά τον παρελθόν διέκοψαν με δική τους ευθύνη τις υπάρχουσες συμβάσεις ή έχουν οικονομικές εκκρεμότητές με την επιχείρηση ή υπάρχει παλαιότερη απόφαση αποκλεισμού από διαγωνισμούς.

 

2. Η χρονική διάρκεια του έργου ορίζεται ετήσια, υπογράφεται εντός δέκα ημερών από την γνωστοποίηση στον μειοδότη της ολοκλήρωσης της διαδικασίας και αρχίζει από την επόμενη της υπογραφής της σύμβασης.

 

3. Αντικείμενο του έργου είναι :

 

Ο καθαρισμός των παρακάτω κοινοχρήστων χώρων όπως περιγράφονται.

 

Κτήριο 1. Ισόγειο και πρώτος όροφος το σύνολο των διαδρόμων, των σαλονιών και WC.

 

Κτήριο 2. Ισόγειο και πρώτος όροφος το σύνολο των διαδρόμων, των σαλονιών και WC.

 

Κτήριο 3. Ισόγειο που περιλαμβάνει των χώρο υποδοχής, μπαρ και προθαλάμους υδροθεραπευτηρίου χωρίς τους λουτήρες. Τα υπάρχοντα γραφεία διοίκησης, ιατρείου και WC.

 

Κτήριο 4. Ισόγειο και πρώτος όροφος το σύνολο των διαδρόμων, των σαλονιών και WC. Ο καθαρισμός των δωματίων στον χώρο και στα έπιπλα (σκούπισμα, σφουγγάρισμα) του κτηρίου 1 και κτηρίου 4 και η αντικατάσταση των κλινοσκεπασμάτων αυτών ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης όπως αυτές προβλέπονται για την λειτουργία του ξενοδοχείου.

 

Καθαρισμός καλαθιών απορριμμάτων και τοποθέτηση σακουλών σε αυτά, καθαρισμός σταχτοδοχείων σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και εντός των δωματίων . Καθαρισμός υαλοπινάκων στο σύνολο των χώρων.

 

4. Η δαπάνη καθαριστικών υλικών (απορρυπαντικά, σκούπες κτλ) βαραίνουν τον εργολάβο.

 

5. Ο εργολάβος είναι υπεύθυνος για την πρόσληψη ικανού αριθμού εργαζομένων για την εκπλήρωση των όρων του έργου και είναι επίσης υπεύθυνος για την πληρωμή τους και την ασφάλιση τους.

 

Το προσωπικό πρέπει να έχει ομοιόμορφη ενδυμασία της οποίας είναι υπεύθυνος ο εργολάβος.

 

Η επαρκής καθαριότητα των χώρων όπως και η ανταπόκριση των εργαζομένων στις ανάγκες της επιχείρησης ελέγχεται από τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου — υδροθεραπευτηρίου καθημερινά και όποτε αυτός το κρίνει απαραίτητο.

 

Η ώρα έναρξης των εργασιών καθαριότητας θα καθορίζεται από τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου.

 

6. Αρχική αμοιβή για την υλοποίηση του έργου ορίζεται το ποσό των τεσσερισήμισι χιλιάδων ευρώ (4.500 €) μηνιαίως. Επί αυτής της τιμής εκκίνησης θα δοθούν οι οικονομικές προσφορές που θα κατακυρώσουν τον μειοδότη.

 

Η αμοιβή θα καταβάλλεται μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα με την έκδοση του αντίστοιχου παραστατικού από τον εργολάβο.

 

7. Για την συμμετοχή στον διαγωνισμό κατατίθεται εγγυητική επιστολή ποσού πεντακοσίων ευρώ (500 €) η οποία επιστρέφεται μετά τον διαγωνισμό. Σε περίπτωση μη προσέλευσης του μειοδότη η εγγύηση εκπίπτει προς όφελος της επιχείρησης.

 

8. Μετά την κατακύρωση του διαγωνισμού και την επιλογή του μειοδότη κατατίθεται από τον εργολάβο κατά την υπογραφή της σύμβασης, εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης ποσού χιλίων ευρώ (1.000€).

 

Σε περίπτωση αναίτιας αποχώρησης ή αποβολής λόγω πλημμελούς εκπλήρωσης των όρων η εγγύηση εκπίπτει προς όφελος της επιχείρησης

 

9. Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό μπορούν να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης για την πλήρη ενημέρωση τους και διαμόρφωσης ολοκληρωμένης άποψης για τους χώρους και τις ανάγκες της επιχείρησης.

 

10. Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός κηρυχθεί άγονος θα επαναληφθεί την 31 Οκτωβρίου την ίδια ώρα.

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Υπεύθυνη δήλωση v. 1599/86 (φυσικού προσώπου ή νόμιμου εκπροσώπου εταιρείας) ότι έλαβε γνώση των όρων του διαγωνισμού, έχει ελέγξει και γνωρίζει τους χώρους της επιχείρησης για καθαρισμό και αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους της διακήρυξης.

Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.

Βεβαίωση του Δήμου Σιντικής περί μη οφειλών.

Βεβαίωση από την ΔΕΥΑΣΙ περί μη οφειλών.

Βεβαίωση ή αντίγραφο μητρώου ΔΟΥ με τον αντίστοιχο ΚΑΔ δραστηριότητας.

Καταστατικό για εταιρείες.

Για να δείτε όλη την ανακοίνωση πατήστε εδώ

https://www.sintiki.gov.gr/wp-content/uploads/2024/10/%CE%94%CE%99%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A1%CE%A5%CE%9E%CE%97-%CE%9A%CE%91%CE%98%CE%91%CE%A1%CE%99%CE%9F%CE%A4%CE%97%CE%A4%CE%91%CE%A3.pdf

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη