Σιντική / Μεγάλη χρηματοδότηση για Πολιτιστικό Σύλλογο. Άραγε τι εκδηλώσεις έκανε ;


Τεράστιο το ποσό, για τα δεδομένα του Δήμου αλλά και του χώρου του Πολιτισμού ,  που δόθηκε στον Πολιτιστικό  Φίλων Οχυρών Ιστίμπεη, - στον ο δήμαρχος διετέλεσε πρόεδρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου -  από τον Δήμο Σιντικής μέσα σε περίπου τέσσερεις μήνες, ποσό που αγγίζει τα 23.000 ευρω.

Μάλιστα το ποσό είναι μεγαλύτερο από αυτό που διατέθηκε στον Σύλλογο « Στενωπός» για την διοργάνωση της αναβίωσης της μάχης των οχυρών του Ρούπελ, που είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση του Νομού Σερρών.

Επίσης δόθηκαν και 5.000 ευρώ σε άλλον Πολιτιστικό Σύλλογο του Ν. Πετριτσίου. Την ίδια ώρα ο Δήμος αρνήθηκε να διαθέσει το ποσό των περίπου 3.500 ευρώ στον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρυδοχωρίου για την διοργάνωση του φεστιβάλ τοπικών προϊόντων που διοργανώνει. 

Βέβαια παραμένει και το ερώτημα ποιός κάλυψε τα έξοδα για την βράβευση του διαγωνισμού για τα οχυρά και την μετάβαση και παραμονή των βραβευθέντων και του δημάρχου στη Νορμανδία. 

Σε ανάρτηση του στο facebook  ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Λάμπης Μουμτζίδης αναρωτιέται :

Σε 4 μήνες 23.000 ευρώ;;; Τι σύλλογος είναι αυτος και τι δράσεις έκανε ;;; Ας μας πουν οι δακρυσμένη και  προχωράμε......

 


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη