Ε.Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ


Η διοίκηση του Ηρακλή Αμμουδιάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή καθως από σήμερα στην ομάδα μας ανοίκει ο 24 χρόνος (21-12-2000) μεσοεπιθετικός Στέργιος Ηλιοπουλος,ένα παιδί που όσοι τον γνωρίζουν έχουν να πούνε μόνο καλά λόγια για τον φανταστικό χαρακτήρα του και το ποδοσφαιρικό του θράσος.— μαζί με Στέργιος Ηλιόπουλος.

Ο Στέργιος ολοκλήρωσε την σεζόν την περσινή χρονιά στην ομάδα της Προοδευτικής στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικης του νοτίου ομίλου.

Έχει αγωνιστεί επίσης με μεγάλη επιτυχία στην Κ-19 του Απόλλωνα Σμύρνης,στην Κ-19 του Άρη,στους Αμπελοκηπους Δράμας στην Γ εθνική και στον Περαμαϊκό επίσης στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής.

Από τις αρχές του προηγούμενου μήνα ο Στέργιος βρίσκεται καθημερινά στις προπονήσεις της ομάδας υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Παντελή Κρυστάλλη και έτσι δεν θα χρειαστεί  ιδιαίτερη προσαρμογή και θα βρίσκεται κανονικά στην διάθεση του προπονητή μας στο παιχνίδι της Κυριακής στην Κομοτηνή.

Στέργιο σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηρακλή Αμμουδιάς σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και να έχεις μόνο επιτυχίες με την ομάδα μας.

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη