Ηράκλεια / Επιτυχημένη η ενημερωτική ημερίδα για τον Γεωθερμικό Πεδίο Λιθοτόπου - Ηράκλειας (φωτο - βιντεο)


Με μεγάλη συμμετοχή δημοτών της Ηράκλειας και οχι μόνο πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα για το Γεωθερμικό Πεδίο Λιθοτόπου - Ηράκλειας και τις προοπτικές του, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στο κινηματοθέατρο της Ηράκλειας στις 6 το απόγευμα.

Στα μέχρι σήμερα γνωστά χαρακτηριστικά του Γεωθερμικού Πεδίου  και στο μνημόνιο μεταξύ του Δήμου και του Ε.Α.Γ.Μ.Ε. αναφέρθηκε ο Δρ. Απόστολος Αρβανίτης , προϊστάμενος του τμήματος Γεωθερμίας και Ιαματικών Φυσικών Πόρων του Ε.Α.Γ.Μ.Ε. , ενω ο Μηχανολόγος , Μηχανικός Πέτρος Κολιός ανέπτυξε τις δυνατότητες ανάπτυξης αξιοποίησης του Γεωθερμικού Πεδίου σύμφωνα με την οικονομικοτεχνική μελέτη.

Στην εκδήλωση μεταξύ των άλλων παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου , ο οποίος έκανε σύντομο χαιρετισμό ως επιχειρηματίας, ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ιωάννης Σάββας , ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος, δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της Π.Ε. και εκπρόσωποι του Ε.Α.Γ.Μ.Ε. Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του δημάρχου Σιντικής και εκπροσώπων του Δήμου.











Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη