Χαράλαμπος Μουμτζίδης / Με ένα ταξίδι


Όταν ο δήμαρχος της καρδιάς μας  τα καταφέρνει με ένα ταξίδι στην Αθήνα.

 

 


 

Νίκος Σκαρλάτος

Θα καλλιεργεί σαλιγκάρια για να μπορεί να πληρώνει τα ενοίκια. Δεν μας λέει τι θα τα κάνει. Δεν καταλαβαίνω με ποια λογική τα διεκδικεί, όταν ο Δήμος δεν ήταν σε θέση ν' αξιοποιήσει το αεροδρόμιο του Χορτερού και άλλες υποδομές Δημοτικής περιουσίας, λουτρά θερμπκήπια κλπ. Δημόσια περιουσία είναι τα στρατόπεδα και ως Δημόσια είναι υποθηκευμένη στους δανειστές, όπως το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών και άλλα Δημόσια κτίρια. Οι συνετοί κάνουν πρώτα οικονομοτεχνική μελέτη και μετά προχωρούν σε ενοικιάσεις ακινήτων. Δεν κατάλαβε ότι κανένας Υπουργός ή Δημόσιος λειτουργός δεν μπορεί να παραχωρήσει δωρεάν ακίνητα σε Δήμους, εάν δεν συντρέχουν λόγοι Δημοσίου συμφέροντος, συντήρησης ή ανταλλαγής του ακινήτου με άλλο ακίνητο. Οι Σύλλογοι επίσης που επικαλούνται είναι πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου και όχι Δημοσίου. Συνεπώς πρέπει να πληρώνουν ενοίκιο στον Δήμο. Να μην μας λένε ανοησίες, διότι είμαστε κι εμείς εδώ. Ως πρώην στρατιωτικός έπρεπε να γνωρίζει το ιδικτησιακό καθεστώς των εγκαταστάσεων και οικοπέδων- στρατοπέδων του Δημοσίου!!

 

 

Christos Xanthopoulos

Νίκος Σκαρλάτος 1ον)δεν τα αγοράζει ..την χρήση παίρνει.. 2ον) ας περιμένουμε να δούμε το ύψος του ενοικίου..όπως το λέτε.. 3ον) και κυριότερο.δεν έχετε καταλάβει ότι οι ανίκανοι...έχουν φύγει. ΆΠΟΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ..ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ...

 

Νίκος Σκαρλάτος

Christos Xanthopoulos Ήλθαν οι διαβασμένοι. Εγώ βλέπω Χρήστο προκηρύξεις για εκμισθώσεις. Τα χρειάζεται ο Δήμος για να τα νοικιάσει. Αν ναι, να μας πει τι θα τα κάνει και τι έσοδα θα έχει. Ας αξιοποιήσει πρώτα την υπάρχουσα πτέρυγα των λουτρών και το ξενοδοχείο δίπλα και μετά βλέπουμε. Η παραχώρηση του Ρούπελ θα στοιχίσει κάποια χρήματα στο Δήμο ετησίως για συντήρηση. Από που θα τα βρει. Το ίδιο και οι Λέσχες. Η Λέσχη στο Σιδηρόκαστρο ρήμαζε πριν την πάρει ο Δεσπότης. Τώρα άλλαξε όψη. Πολλοί σήμερα αποποιούνται την κληρονομιά των γονιών τους επειδή δεν μπορούν να την συντηρήσουν!!

 

Νίκος Σκαρλάτος

Ιωσήφ Παναγιωτίδης Αυτό λέω κι εγώ Ιωσήφ.Η προκήρυξη αυτό το σκοπό έχει!!

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη