Σιδηρόκαστρο / Μεγάλο πρόβλημα με τις συνεχείς βλάβες του δικτύου ύδρευσης – Αγανακτισμένοι οι επαγγελματίες


Καθημερινό φαινόμενο το τελευταίο διάστημα οι βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης Σιδηροκάστρου. Καθημερινά μπορεί και δυο βλάβες να παρουσιάζονται, προκαλώντας την αγανάκτηση των δημοτών και των επαγγελματιών που ταλαιπωρούνται. Επαγγελματίες είναι αγανακτισμένοι με τις συνεχείς διακοπές νερού , καθώς δεν μπορούν να κάνουν την δουλειά τους και να δουλέψουν τα καταστήματα τους.

Evaggelia Kalpaki : Κάπου έλεος, έτσι?

Φτάνει με το τσίρκο

Evaggelia Kalpaki

Δεν ξέρω τι θα κάνετε, βγάλτε συνεργεία την νύχτα.

Τα νεύρα μας έχουν σπάσει

Παρά τα προβλήματα των επαγγελματιών , δεν εχει βγει ακόμη καμία ανακοίνωση – διαμαρτυρία του Συλλόγου Επαγγελματιών Σιδηροκάστρου.

Αυτό συμβαίνει λόγω παλαιότητας του δικτύου που είναι από το 1955.

Εδώ και πολλά χρόνια κανένας δήμαρχος δεν ασχολήθηκε σοβαρά με το θέμα , καθώς δεν προσφέρεται για ψηφοθηρία. Δεν είναι εργο βιτρίνας , αλλά υποδομής και δεν φαίνεται, σύμφωνα με την αντίληψη των τοπικών αρχόντων.

Το Σιδηρόκαστρο χρειάζεται μια ολοκληρωμένη μελέτη για την ολική αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης. Εργο μεγάλο αλλά αναγκαίο για την πόλη και δεν είναι υπόθεση μια δημαρχιακής θητείας , καθώς θα πάρει χρόνια για την μελέτη και υλοποίηση του. Αρκεί να ξεκινήσει.

Παράλληλα πρέπει να συντομευθεί ο χρόνος αποκατάστασης της οποιας βλάβης από την ΔΕΥΑΣΙ.

Το ερώτημα είναι αν η σημερινή δημοτική αρχή είναι διατιθεμένη να προχωρήσει σε μια ολοκληρωμένη μελέτη για το την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης – αποχέτευσης  του Σιδηροκάστρου. Εχει ξεκινήσει κάποιες διαδικασίες ;

Θυμίζουμε πως στην Ηράκλεια που αντικαταστάθηκε το δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης χρειάστηκαν δυο ίσως και τρεις δημοτικές θητείες διαφορετικών δημάρχων.

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη