Στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρεοπωλών η Σερραία επιχειρηματίας Διαλεχτή Παυλάκη


Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, η 42η Eκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών. Συζητήθηκαν τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν το κλάδο και εν μέσω σύμπνοιας και γόνιμου διαλόγου ελήφθησαν αποφάσεις επ’ αυτών.

 

Στη συνέχεια ακολούθησε η εκλογική διαδικασία από την οποία προέκυψε το ανανεωμένο Διοικητικό Συμβούλιο που συμφώνησε να εργασθεί με ζήλο για τα θέματα της Ομοσπονδίας.

 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει και «άρωμα» Σερρών, καθώς στη θέση της ταμία εκλέχθηκε η κ. Διαλεχτή Παυλάκη, η οποία στο μήνυμά της ανέφερε: «Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συναδέλφους που με τίμησαν ξανά με τη ψήφο τους δείχνοντας έτσι την εμπιστοσύνη τους στο άτομο μου κατά την διάρκεια των αρχαιρεσιών της ομοσπονδίας μας.Με γέμισαν κουράγιο, μου έδωσαν δύναμη κι ελπίδα για να αγωνιστώ με ζήλο και πείσμα για το συμφέρον του κλάδου μας.Δεσμεύομαι πώς όλοι μαζί, σαν μια γροθιά θα χαράξουμε το αύριο και θα δώσουμε λύσεις. Πιστεύω μου είναι, πως το μέλλον κερδίζεται μόνο αν δεν το φοβάσαι!!!».

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη