Δ.Σ. Σερρών: Η αποχώρηση του Γ. Νυκτοπάτη που «πέρασε στα ψιλά» και οι σοβαρές αναφορές του για «απειλές» και «εκβιασμούς»


Ρεπορτάζ: Ζωή Χειμωνίδου- Infonews24

 

Με τα επεισόδια που «εκτυλίχθηκαν» το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, μεταξύ των τέως Αντιδημάρχων Γιώργου Καδή και Δημήτρη Μιχτσόγλου, να «μονοπωλούν» την επικαιρότητα, στα «ψιλά» πέρασε η αποχώρηση του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Σερρών Γιώργου Νυκτοπάτη.

 

Η «έκρηξη» του κ. Νυκτοπάτη «ήρθε» όταν, για μία ακόμη φορά, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Βασίλης Χρυσανθίδης άρχισε να θέτει διαδικαστικά θέματα προς το σώμα, τα οποία, βέβαια, είχε θέσει και προ ημερών στη Δημοτική Επιτροπή, πλατιάζοντας και ξεπερνώντας κατά πολύ το χρόνο της τοποθέτησής του, αφού ήδη μιλούσε 6 λεπτά με το ρολόι.

 

Ίσως, λέμε ίσως, να «έπαιξε ρόλο» και η παρουσία των μέσων ενημέρωσης, τα οποία δεν απουσιάζουν, όμως, ούτε από τις συνεδριάσεις της Δημοτικής Επιτροπής, ενώ η παρουσία του κ. Χρυσανθίδη σε αυτά είναι τόσο έντονη που άνετα τον καθιστούν ως έναν- αδόκιμος όρος (;)- δημοτικό «τηλεστάρ». Δεν γνωρίζουμε, βέβαια, αν η συχνότητα της φιλοξενίας των τοποθετήσεών του- που κάποιες φορές, δεν θα πούμε «καπελώνει», αλλά σίγουρα ξεπερνά τη συχνότητα της φιλοξενίας των τοποθετήσεων ακόμη και του επικεφαλής της παράταξής του Αλέξανδρου Χρυσάφη- έχει άμεση σχέση με τα πολιτικά του σχέδια για το μέλλον, όποια κι αν είναι αυτά.

 

Η τοποθέτηση, λοιπόν, του κ. Χρυσανθίδη, προκάλεσε την αγανάκτηση του κ. Νυκτοπάτη, ο οποίος αποχώρησε από τη συνεδρίαση λέγοντας: «Ακούμε τόση ώρα για το διαδικαστικό. Αυτό είναι το θέμα του δημοτικού συμβουλίου; Ακούμε συγκεκριμένους ανθρώπους να μιλάνε για το γήπεδο είτε να απειλούν, είτε να εκβιάζουν και δεν μιλάει κανένας και τώρα μιλάμε για το διαδικαστικό αν έπρεπε να γίνει έτσι ή αλλιώς. Είναι δημοτικό συμβούλιο αυτό; Συνεχίζεται το σόου».

 

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη