Γλύξμπουργκ / Γιατί ο σύζυγος της Θεοδώρας κινδυνεύει να χάσει την άδεια του δικηγόρου


Λίγες ημέρες μετά τον γάμο της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ με τον Μάθιου Κουμάρ ο νεόνυμφος δικηγόρος ήρθε αντιμέτωπος με νέες νομικές περιπέτειες.

 

Το ρεπορτάζ του Greek City Times υπενθυμίζει πως όλα ξεκίνησαν με την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Καλιφόρνιας το οποίο αποφάσισε να του ανακαλέσει την άδεια για ένα έτος τον περασμένο Ιούνιο, Στη συνέχεια ο Δικηγορικός Σύλλογος τον παρέπεμψε, κατηγορώντας τον Κουμάρ για κακή διαχείριση των κεφαλαίων των λογαριασμών που του είχαν εμπιστευθεί οι πελάτες του, καθώς η ειδίκευση του είχε να κάνει με ρύθμιση χρεών.

 

Τα δικαστικά έγγραφα γράφουν ότι ο Κουμάρ δεν συμμορφώθηκε με αρκετές από τις προϋποθέσεις που σχετίζονται με τα πειθαρχικά μέτρα του. Καταγράφει αποτυχίες στον προγραμματισμό συναντήσεων με το αρμόδιο Γραφείο Αναστολών εντός καθορισμένων χρονικών πλαισίων, αδυναμία ολοκλήρωσης ανασκόπησης των κανόνων επαγγελματικής συμπεριφοράς, αδυναμία υποβολής τριμηνιαίων εκθέσεων και ολοκλήρωσης ενός διαδικτυακού μαθήματος σχετικά με τους Κανόνες Επαγγελματικής Συμπεριφοράς της Καλιφόρνιας. O φιλοβασιλικός τύπος προσθέτει πως εκτός από νέους κανόνες συμμόρφωσης, υποχρεώνεται να πληρώσει και χρηματικό πρόστιμο.

 

Έτσι ο Κουμάρ αντιμετωπίζει τώρα την προοπτική περαιτέρω αναστολής ή ακόμη και πιθανής αποβολής του από το επάγγελμα. Η πρόσφατη απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Καλιφόρνιας SBC24-O-30116, που εκδόθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 2024, αναστέλλει και πάλι την άδεια του Κουμάρ για ένα έτος, εν αναμονή επομένων δικαστικών αποφάσεων.

 

Το ρεπορτάζ υπογραμμίζει ότι η οικογένεια Γλύξμπουργκ είναι δίπλα στον Κουμάρ, προσθέτει ωστόσο πως οι δίκες που έπονται θα καθορίζουν την επαγγελματική και κατ’ επέκταση και την προσωπική του ζωή.

 

Σημειώνουμε ότι ο γάμος του ζεύγους είχε προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων εξαιτίας της παραχώρησης του Βυζαντινού Μουσείο για την προγαμιαία εκδήλωση και την προκλητική φιλοβασιλικών τίτλων από διάφορα ελληνικά ΜΜΕ.

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη