Σιντική / Μάλλον θα ήταν απασχολημένος ...


Η ανίκανη δημοτική Αρχή του Φώτη Δομουχτσίδη,κατά τα λεγόμενα του Δημάρχου Influencer, κατάφερε να τοποθετήσει τον Δήμο Σιντικής ανάμεσα: στους 52 σε ολόκληρη την χώρα, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στη δράση για τις Smart Cities. Η συγκεκριμένη δράση, υλοποιείται μέσω του Προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός» του ΕΣΠΑ 2021-2027, με συνολικό προϋπολογισμό 235.285.163 ευρώ.

Ειδικά για τις συγκεκριμένες 52 εντάξεις ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε περισσότερα από 39 εκατ. ευρώ. Το πόσο για κάθε δήμο κυμαίνεται από 210.000 έως 2.770.000 ευρώ, ανάλογα με τον πληθυσμό του.

Ομως μαντέψτε, ο Influencer ξεχάστηκε να εκμεταλλευτεί τα 619.900 Ε τα οποία φυσικά και αποδέχθηκε τον Σεπτέμβριο του 2024 (Η μελέτη είχε υποβληθεί τον Μάρτιο του 2023).

Μάλλον, θα ήταν απασχολημένος στο Facebook!

SintikiSintikiBomb

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη