Λαϊκές αγορές / Αναστέλλεται η απεργία μετά τη συνάντηση στο υπουργείο Ανάπτυξης


Οι λαϊκές αγορές θα λειτουργήσουν κανονικά από την ερχόμενη Παρασκευή (9/1), καθώς οι παραγωγοί αποφάσισαν να αναστείλουν την απεργία τους μετά από συναντήσεις με την κυβέρνηση.

 

Η Ομοσπονδία Λαϊκών Αγορών Παραγωγών ανακοίνωσε: «Μετά από τις συναντήσεις στο υπουργείο Ανάπτυξης με τον υπουργό κ. Θεοδωρικάκο και στο υπουργείο Οικονομικών με τους κ. Κώτσηρα και Πετραλιά, αναστέλλεται η επ’ αόριστον απεργία των λαϊκών αγορών και ο αποκλεισμός της λαχαναγοράς. Αύριο Πέμπτη δεν θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές. Θα λειτουργήσουν κανονικά την Παρασκευή».

 

Κυβερνητικές πηγές σχολίασαν ότι «βρέθηκε λύση έπειτα από ουσιαστικό διάλογο με το υπουργείο».

 

Όπως πρόσθεσαν, «ο διάλογος ολοκληρώθηκε χωρίς ακρότητες και η λύση αποτυπώνεται σε νομοθετική πρωτοβουλία που ενισχύει τη λειτουργία των λαϊκών αγορών προς όφελος των καταναλωτών».

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη