Νετανιάχου προς Ευρωπαίους / Μπείτε στον πόλεμο


O Μπενιαμίν Νετανιάχου κάλεσε τους Ευρωπαίους ηγέτες να μπουν στον πόλεμο με αφορμή την εκτόξευση διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου βεληνεκούς 4.000 χιλιομέτρων προς αμερικανικό στόχο στο νησί Ντιέγκο Γκαρσία από το Ιράν.

 

«Έχουν πλέον την ικανότητα να πλήξουν στόχους βαθιά στην Ευρώπη. Ήδη άνοιξαν πυρ σε ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Κύπρος. Βάζουν τους πάντες στο στόχαστρό τους», τόνισε ο Νετανιάχου.

 

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός έκανε λόγο για μια «υπαρξιακή κρίση» που ξεπερνά τα σύνορα της Μέσης Ανατολής.

 

 

«Το Ισραήλ και οι ΗΠΑ εργάζονται από κοινού για την ασφάλεια όλου του κόσμου. Είναι καιρός να δούμε και τους υπόλοιπους ηγέτες να συντάσσονται μαζί μας. Κάποιοι κινούνται ήδη προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά απαιτείται η συμμετοχή περισσότερων», κατέληξε.

 

 

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη