Τέμπη / Θα δηλώσω αποχή λόγω Κωνσταντοπούλου, λέει η πρόεδρος της δίκης για τα βίντεο


Την πρόθεσή της να υποβάλει δήλωση αποχής από τη δίκη για τη διαχείριση του βιντεοληπτικού υλικού της εμπορικής αμαξοστοιχίας που ενεπλάκη στο δυστύχημα στα Τέμπη, εξέφρασε η πρόεδρος του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, όπου εκδικάζεται η υπόθεση.

 

Εφόσον η δήλωση αποχής γίνει δεκτή, θα οριστεί νέα πρόεδρος και η δίκη θα ξεκινήσει εκ νέου από την αρχή.

 

Σύμφωνα με το dikastiko.gr, η πρόεδρος επικαλέστηκε τη συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, επισημαίνοντας ότι έχει δεχθεί επανειλημμένες προσβολές καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και ότι, υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν είναι δυνατή η ομαλή συνέχιση της δίκης.

 

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί η δίκη με αυτόν τον τρόπο. Όλους αυτούς τους μήνες έχω δεχθεί αμέτρητες προσβολές και θα υποβάλω δήλωση αποχής», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος.

 

Από την πλευρά της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε: «Ντροπή. Θα αναμείνουμε την απόφαση του συμβουλίου επί της αίτησης αποχής σας».

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη