Σιντική / Ανάθεση σε εταιρεία από Μυτιλήνη


Όπως σας παραθέτουμε αυτούσιο το έγγραφο που αναρτήθηκε στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», η Δημοτική Αρχή προχώρησε στην ανάθεση του στησίματος του περιπτέρου του Δήμου στην SEREXPO σε εταιρεία με έδρα — παρακαλούμε σημειώστε — τη Μυτιλήνη.

Μία ακόμη επιλογή που, κατά την άποψή μας, γεννά εύλογα ερωτήματα για το κατά πόσο η σημερινή Δημοτική Αρχή στηρίζει στην πράξη την τοπική οικονομία και τις επιχειρήσεις του τόπου μας.

🤔Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε να αναζητούνται λύσεις εκτός Δήμου και, κατ’ επέκταση, εκτός Νομού, ακόμη και για υπηρεσίες που εύκολα θα μπορούσε να αναλάβει μια τοπική επιχείρηση.

️Δεν θα επεκταθούμε περισσότερο αλλά θα θέσουμε ένα απλό και συγκεκριμένο ερώτημα προς τους υποστηρικτές του Influencer:

️Θέλετε να μας πείσετε ότι στον Δήμο Σιντικής ή ευρύτερα στον Νομό Σερρών δεν υπάρχει ούτε μία εταιρεία ή επαγγελματίας που να μπορεί να αναλάβει το στήσιμο ενός περιπτέρου σε εκθεσιακό χώρο;

‼️Γιατί, εάν υπάρχει, τότε εύλογα προκύπτει το ερώτημα:

Για ποιον λόγο επιλέχθηκε εταιρεία από τη Μυτιλήνη;

📃Τα έγγραφα είναι δημόσια.

🫰Οι επιλογές είναι καταγεγραμμένες.

👉Και τα ερωτήματα, πλέον, είναι απολύτως ειλικρινά.

Sintiki SintikiBomb

 

 

 

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη