Γεύμα Καραμανλή – Γεωργαντά στις Σέρρες-Επί τάπητος τα αρδευτικά έργα


Στις Σέρρες βρέθηκε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, κάτω από άκρα μυστικότητα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς, ο οποίος συνέφαγε μαζί με τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών Κώστα Καραμανλή.

 

Παρόντες ήταν ο γενικός διευθυντής στο υπουργείο Υποδομών, Δημήτρης Παπαγιαννίδης, και πρόεδροι των ΤΟΕΒ του Νομού Σερρών, επιχειρηματίες της μεταποίησης στον πρωτογενή τομέα , υπηρεσιακοί παράγοντες Υπουργείων και Αναπτυξιακών, αγροτοσυνδικαλιστές και αγρότες.

 


Όλοι μαζί είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν διεξοδικά για τα αναγκαία αρδευτικά έργα στον νομό, για τα οποία δρομολογούνται θετικές για τους αγρότες της περιοχής εξελίξεις.

«Με συνέργεια και επιμονή πετυχαίνουμε σημαντικά έργα και βάζουμε τις σωστές Υποδομές για το μέλλον σε συνεργασία πάντα με την τοπική αυτοδιοίκηση και τους τοπικούς οργανισμούς. Στηρίζουμε και ενισχύουμε τον αγροτικό κόσμο στην πράξη με σημαντικά έργα που είχε χρόνια ο τόπος μας ανάγκη. Νέα έργα και δράσεις για τον νομό Σερρών» έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο συνεργάτης του Υπ. Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Χατζόπουλος.

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη