«Ανέτειλε» έντονη κόντρα στο Δ.Σ. Σερρών μεταξύ Χρυσάφη- Μητλιάγκα με… φόντο τον «πράσινο ήλιο»


Ρεπορτάζ: Ζωή Χειμωνίδου- Infonews24

 

▪ Αλ. Χρυσάφης: «Κάντε το δημαρχείο κομματικό ‘σπίτι’ του ΠΑΣΟΚ, αλλά θα πρέπει να απολογηθείτε γι’ αυτό»

 

▪ Β. Μητλιάγκα: «Αυτό που δεν θα κάνω ποτέ θα ήταν να κάνω τα γενέθλιά μου σε αυτόν τον χώρο με τούρτα και dj»

 

Σε μία σοβαρή πολιτική ολίσθημα ή «φάουλ» υπέπεσε σήμερα η Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα, όταν επέτρεψε στον υποψήφιο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Παύλο Γερουλάνο, να πραγματοποιήσει την συνάντηση με φίλους και μέλη του κόμματος, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Σερρών, μετά την ακύρωση από την επιχείρηση όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η συνάντηση.

 

Το γεγονός επεσήμανε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και παράταξης «Συμμαχία Σερραίων» Αλέξανδρος Χρυσάφης, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών και φυσικά «πυροδότησε» μία ακόμη κόντρα με την Δήμαρχο Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα.

 

Συγκεκριμένα, ο κ. Χρυσάφης υποστήριξε πως ανέμενε μία συγνώμη προς το σώμα από τη Δήμαρχο Σερρών κατηγορώντας την, ότι μετέτρεψε το Δημαρχείο σε κομματικό βιλαέτι. «Πρώτη φορά στα χρονικά μετατρέπεται ο δήμος Σερρών σε ένα κομματικό βιλαέτι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσάφης.

 

Από την πλευρά της, η Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα υποστήριξε πως το ίδιο θα έπραττε για τον οποιονδήποτε σε ανάλογη περίπτωση, να παραχωρήσει- δηλαδή χώρο που προάγει το διάλογο και τη συμμετοχή, σε οποιονδήποτε σέβεται τις δημοκρατικές διαδικασίες, έναν χώρο που προάγει τον διάλογο και τη συμμετοχή.

 

«Εκείνη την ώρα θα το έκανα για τον οποιονδήποτε. Γιατί ο δήμος Σερρών είναι φιλόξενος και ειδικά όσον αφορά τη συμμετοχή και τον δημοκρατικό διάλογο» υπογράμμισε η κ. Μητλιάγκα, η οποία «πέταξε» και τη δική της «μπηχτή» προς τον κ. Χρυσάφη λέγοντας: «Αυτό που δεν θα κάνω ποτέ θα ήταν να κάνω τα γενέθλιά μου σε αυτόν τον χώρο με τούρτα και dj».

 

Αμέσως ο κ. Χρυσάφης πέρασε στην αντεπίθεση, χαρακτηρίζοντας τη Δήμαρχο Σερρών «υβριστική» και τονίζοντας με έμφαση: «Δεν είναι δική σας απόφαση. Συγκλήθηκε κάποιο όργανο;. Κάντε το δημαρχείο κομματικό ‘σπίτι’ του ΠΑΣΟΚ, αλλά θα πρέπει να απολογηθείτε γι’ αυτό. Δεν πήρε κανένα όργανο απόφαση. Περίμενα μια συγνώμη».

 

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη