Μπόρις Τζόνσον / Βρέθηκε κοριός στο μπάνιο του αφού ο Νετανιάχου το χρησιμοποίησε το 2017


Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, δήλωσε ότι η ασφάλειά του βρήκε μια συσκευή παρακολούθησης στο προσωπικό του μπάνιο στο υπουργείο Εξωτερικών στο Λονδίνο, μετά από μια συνάντηση που είχε με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου το 2017, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Telegraph, επικαλούμενη απόσπασμα από το νέο βιβλίο του συντηρητικού πολιτικού.

 

Αποκαλώντας τον Νετανιάχου με το παρατσούκλι «Μπίμπι», ο Τζόνσον, ο οποίος ήταν τότε υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, λέει ότι ο ισραηλινός πρωθυπουργός επισκέφτηκε το μπάνιο που βρισκόταν στη «μυστική του πτέρυγα» κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης το 2017.

 

«Εκεί ο Μπίμπι ανακουφίστηκε για λίγο, και μπορεί να είναι σύμπτωση ή όχι, αλλά μου είπαν ότι αργότερα, όταν έκαναν έναν τακτικό έλεγχο για κοριούς, βρήκαν μια συσκευή ακρόασης στο κουτί της τουαλέτας», γράφει ο Τζόνσον στο βιβλίο του με τίτλο «Unleashed».

 

Όταν η Telegraph ζήτησε από τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας περισσότερες πληροφορίες, ο Τζόνσον απάντησε: «Νομίζω ότι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτό το επεισόδιο βρίσκονται στο βιβλίο».

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη