Το Κτήμα τ' Αποστόλη και ο συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή βραδιά


Το Κτήμα τ' Αποστόλη και ο συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή βραδιά στη Θεσσαλονίκη γεμάτη κρασί και λογοτεχνία

Στο «Ακαδημία Art Restaurant» στην καρδιά της πόλης

Το Κτήμα τ' Αποστόλη και ο συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή βραδιά στη Θεσσαλονίκη γεμάτη κρασί και λογοτεχνία

 

Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου στις 18:30, θα παρουσιαστεί η νέα ετικέτα κρασιού από το Το Κτήμα τ' Αποστόλη, το «Κρασί από τα χείλη σου», εμπνευσμένη από το ομώνυμο βιβλίο του Κώστα Κρομμύδα , που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

 

Ο υπέροχος χώρος που θα φιλοξενήσει την εκδήλωση βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στο «Ακαδημία Art Restaurant» στην Άγιου Μηνά 3.

 

Το Βιβλιοπωλείο Βιβλιοφόρος θα είναι εκεί για να μπορείτε να αποκτήσετε το βιβλίο και να το υπογράψει ο συγγραφέας! Η βραδιά θα πλαισιωθεί από ζωντανή μουσική με την Εύα Νούλα.

 

Θα απολαύσετε δωρεάν γευσιγνωσία της νέας ετικέτας κρασιού, αλλά και συνοδευτικές πιατέλες. Υπάρχει και η δυνατότητα να αγοράσετε το κρασί κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για να το απολαύσετε στο σπίτι ή για να το προσφέρετε ως δώρο μαζί με το βιβλίο!

 

Τι γεύση μπορεί να έχει άραγε ένα βιβλίο; Μπορείτε να το ανακαλύψετε την ερχόμενη Τρίτη παρέα σε μια διαφορετική παρουσίαση με πολλές εκπλήξεις μέσα από το συνδυασμό της μαγείας του κρασιού και της λογοτεχνίας!

 

Είσοδος ελεύθερη!

 

Μην το χάσετε!

 

 

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη