Γεώργιος Καδής: «Θέλω να ζητήσω μια ξεκάθαρη και ειλικρινή συγγνώμη από τον σερραϊκό λαό»


Μετανιωμένος δηλώνει ο τέως Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Πολιτικής Προστασίας Γεώργιος Καδής, ο οποίος με γραπτή δήλωσή τους ζητά δημόσια ειλικρινή συγγνώμη από τον σερραϊκό λαό για την συμπεριφορά του, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου 2024.

 

Ο κ. Καδής σημειώνει ότι στον δημόσιο βίο πορεύτηκε χωρίς ακρότητες και σεβασμό σε συναδέλφους σε πολιτικούς αντίπαλους.

 

Πιο αναλυτικά στην γραπτή δήλωσή του ο κ. Καδής αναφέρει:

 

«Θέλω να ζητήσω μια ξεκάθαρη και ειλικρινή συγγνώμη από τον σερραϊκό λαό για την συμπεριφορά μου στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο.

 

Οφείλουμε ως αιρετοί σε όλες τις περιπτώσεις όχι μόνο να διατηρούμε την ψυχραιμία αλλά και να δίνουμε το παράδειγμα σε όλους με την στάση μας και το ήθος μας.

 

Οι Σερραίες και οι Σερραίοι γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είμαι και ότι πάντα κινήθηκα στον δημόσιο βίο χωρίς ακρότητες και πάντα με σεβασμό στους συναδέλφους αλλά και στους πολιτικούς μου αντίπαλους.

 

Μοναδικός μου γνώμονας ήταν και είναι πάντα η πρόσφορα στον τόπο μας και στους δημότες, χωρίς κομματικές ή άλλες διακρίσεις.

 

Καμία ένταση, καμιά αίσθηση αδικίας ή πρόκλησης δεν μπορεί να δικαιολογήσει μια τέτοια αντίδραση.»

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη